TEL: +32 3 605 96 17  |   CONTACTEER ONS

0item(s)

Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Foliedruk geboortekaartjes, uitnodigingen, …

Foliedruk online bestellen

Wil je je digitaal drukwerk net dat iets extra geven, dan is foliedruk de ideale optie. Als folie drukkerij bieden we je zowel geboortekaartjes, trouwkaarten als uitnodigingen en visitekaartjes aan met goudfolie, koperfolie / roségoud, zilverfolie en vele andere kleuren.

Bij ons kan je ook geboortekaartjes met spoed laten afwerken met goudfolie. Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden!
Let op, er zijn verschillende technieken van "goud printen", maar wij passen de echte hotfoil techniek toe waarbij met een cliché de folie in het papier geperst wordt. Dit geeft de mooiste resultaten.

Foliedruk kan je op verschillende papieren toepassen, van effen kaarten tot gestructureerd papier. Helemaal trendy zijn onze kartondikke  Multiloft kaarten met goudfolie of koperfolie, dan heb je een echt unieke kaart die lijkt op een letterpress kaart met foliedruk, maar met het voordeel van full colour digitaal drukwerk.

Foliedruk prijzen

Wat zijn de kosten van foliedruk? Kan ik kaarten met foliedruk ook in kleine oplage bestellen? Dit zijn de eerste vragen die we vaak krijgen. We kunnen inderdaad kaarten ook in kleine oplage drukken met bijvoorbeeld goudfolie, maar hou er rekening mee dat de clichékost en instelkost dan wel meer doorwegen in de prijs. Daarom houden we een minimum van 50 kaarten aan (of 100 visitekaartjes). De prijs van de foliedruk wordt op maat berekend. Gezien het formaat van het cliché mee de prijs bepaalt, bezorg je ons best, indien mogelijk, het ontwerp op voorhand, zodat we zien welk deel in foliedruk moet komen en of het technisch haalbaar is. Je mag ons echter ook het formaat doorgeven van het deel dat in foliedruk moet komen. Vraag online nu een vrijblijvend een offerte aan (inloggen vereist).

Vraag vandaag nog naar onze mogelijkheden voor foliedruk voor geboortekaartjes, trouwkaarten en uitnodigingen en we bezorgen je snel een vrijblijvende offerte.
Nieuwschierig naar de kleuren van folie? Vraag dan via mail of het contactformulier wat staaltjes aan of spring even binnen in de drukkerij. Geen afspraak nodig.

Met onze goudfolie zal je drukwerk pas echt schitteren!