TEL: +32 3 605 96 17  |   CONTACTEER ONS

0item(s)

Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Foliedruk geboortekaartjes, uitnodigingen, …

Wil je je drukwerk net dat iets extra geven, dan is foliedruk misschien wel een leuke optie. Voortaan biedt onze drukkerij ook de veredelingsoptie foliedruk aan voor digitaal drukwerk.

Foliedruk is momenteel heel populair voor uitnodigingen, maar ook foliedruk geboortekaartjes met rush behoren tot onze mogelijkheden, zolang we maar tijdig het cliché kunnen maken.

Goudfolie drukken is het meest gevraagd, maar ook zilver, koper of in felle of donkere kleuren behoort tot de mogelijkheden. Helemaal trendy zijn onze milimeter dikke Multiloft kaarten met goudfoliedruk, dan heb je een echt unieke kaart die lijkt op een letterpress kaart met foliedruk, maar toch digitaal gedrukt werd.

Foliedruk prijzen

Wat zijn de kosten van foliedruk? Kan ik kaarten met foliedruk ook in kleine oplage bestellen? Dit zijn de eerste vragen die we vaak krijgen. We kunnen inderdaad kaarten ook in kleine oplage drukken met bijvoorbeeld goudfolie, maar hou er rekening mee dat de clichékost en instelkost dan wel meer doorweegt. Daarom raden we aan om een minimum van 50 kaarten te bestellen. De prijs van de foliedruk wordt op aanvraag berekend. Gezien het formaat van het cliché mee de prijs bepaalt, bezorg je ons indien mogelijk het ontwerp op voorhand zodat we zien welk deel in foliedruk moet komen. Je mag ons echter ook het formaat doorgeven van het deel dat in foliedruk moet komen.

Vraag vandaag nog naar onze mogelijkheden voor foliedruk voor geboortekaartjes, trouwkaarten en uitnodigingen en we bezorgen je snel een vrijblijvende offerte.