TEL: +32 3 605 96 17  |   CONTACTEER ONS

0item(s)

Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

100% tevredenheidsgarantie

Ben je niet tevreden over de kwaliteit van het drukwerk, dan doen we daar niet moeilijk over. Is je klacht terecht, dan zullen we het drukwerk zonder extra kosten herdrukken en opnieuw bezorgen of je krijgt je geld terug. Aan jou de keuze.

Als je drukwerk of kaarten bestelt, dan ben je dus zeker van een correcte opvolging van je bestelling! Digitaal drukwerk is dus verantwoordelijk voor de kwaliteit van je kaarten en ander drukwerk. Zijn er druktechnische fouten gebeurt zoals vlekken of strepen op alle kaarten of is er iets mis met het snijden van de kaarten, dan nemen we onze verantwoordelijkheid en brengen dit zo snel mogelijk in orde via een  herdruk of geven je geld terug.


Zelf ben je echter verantwoordelijk voor de volgende zaken:

– de kwaliteit van je eigen beeldmateriaal. Over- of onderbelichte foto’s of beelden in lage resolutie zullen het resultaat van je kaart negatief beïnvloeden. Dit moet je dus zelf corrigeren voor de bestelling. in onze online editor hebben we wel een systeem ingebouwd waarmee we je melden dat beelden te laag van resolutie zijn om mooi te drukken.

– tekst moet je zelf nalezen vooraleer te bestellen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor grammaticale fouten of typefouten. Wij passen zelf geen tekstgegevens aan, dus op basis van een fout in de naam, laatste gegevens of telefoonnummers kan u dus uw betaling niet terugvorderen;

Kleuren die niet naar verwachting zijn omdat ze anders lijken op het scherm, zijn helaas ook geen reden om uw bestelling te weigeren. Schermkleuren kunnen sterk afwijken van drukkleuren omdat elk scherm een andere kleurcallibratie kan hebben. Daarom raden we aan om eerst een proefdruk te laten maken zodat u zeker bent van de gebruikte kleuren. Een proefdruk kan u soms via een actiecode gratis laten maken.

De kosten voor het terugzenden van het pakket met het drukwerk waar je niet tevreden over bent, is voor je eigen rekening. De kosten voor de herdruk en alle administratieve onkosten voor de terugbetaling van het geweigerde drukwerk zijn voor rekening van Digitaal drukwerk.


Levering

Alle pakketten met drukwerk worden binnen België verzonden met Bpost en binnen Nederland met PostNL. In 95% van de gevallen worden pakketten de volgende werkdag na verzending aangeboden, maar soms kan er vertraging optreden bij de post waardoor de zending vertraging oploopt. Digitaal drukwerk is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen of vergissingen bij levering te wijten aan de postdiensten en dit kan ook geen reden zijn om een bestelling te weigeren of om een schadevergoeding te vragen. Digitaal drukwerk garandeert wel de verzenddatum van jouw trouwkaarten: Indien trouwkaarten voor 14u besteld worden op een weekdag (geen feestdag), dan worden deze dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. De afwerkingstermijn voor drukwerk voor bedankjes kan langer zijn, naargelang het type drukwerk.

Als er zicht een probleem voordoet, dan proberen we er uiteraard alles aan te doen om hier zo snel mogelijk een oplossing voor te vinden. Neem daarom zeker steeds contact op met onze klantendienst.


Overmacht

In geval van overmacht (bijvoorbeeld staking postdiensten) is Digitaal drukwerk niet aansprakelijk. De wet verkoop op afstandĀ is niet van toepassing op producten die op maat gemaakt worden, zoals gepersonaliseerde kaarten of ander drukwerk met eigen aanpassingen.


Copyright

Maak je zelf een kaart of ander huwelijksdrukwerk met beeldmateriaal van een ander, dan moet het copyright van de derde persoon gerespecteerd worden. Als er eventuele claims komen ivm het onrechtmatig gebruik van beelden waarvoor geen toestemming door de auteur werd gegeven, dan zijn alle claims tot schadevergoeding voor je eigen rekening. Digitaal drukwerk is enkel verantwoordelijk voor het beeldmateriaal dat standaard aangeboden wordt in de online editor.


Klachten

Heeft u een klacht, contacteer dan zeker onze klantendienst. We willen dat u tevreden bent en zoeken steeds naar een oplossing voor uw klacht. We houden rekening met elke feedback om onze service naar toekomstige klanten verder te verbeteren.