TEL: +32 3 605 96 17  |   CONTACTEER ONS

0item(s)

Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Klantenreacties

Artikelen 10 tot 18 van 30 in totaal

per pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Ik heb zonet het pakketje aangekregen. Het is prachtig! Bedankt!
  Kim W. June 29, 2017
 • We hebben de stickers goed ontvangen maar ik wilde je nog even een mailtje sturen om je te bedanken voor de goede en snelle service. De stickers zien er precies uit zoals ik ze in mijn hoofd had! Bedankt!
  Tess V. June 29, 2017
 • Wij bestelden magneetjes en stickers voor de doopsuiker van onze dochter. Alles werd vlot verwerkt en geleverd, wij zijn helemaal tevreden. Bedankt!
  Mieke S. June 29, 2017
 • Ik wou nog even laten weten dat mijn laatste bestelling geboortekaartjes supervlot ging! Mijn klant - en ik dus ook - zijn er heel tevreden over.  Bedankt.
  Hlin V. June 29, 2017
 • Goedemorgen, net mijn bestelling ontvangen,ben echt tevreden met het resultaat. Heb ze nog in het verleden ergens anders laten afdrukken en deze zijn veel mooier afgedrukt . Prijs - Kwaliteit dik in orde. Dank u wel :-)
  Wimme G. June 29, 2017
 • Hartelijk dank voor de snelle verwerking en levering, de klant was tevreden!
  Mieke D. June 29, 2017
 • Ik heb de spiegeltjes goed ontvangen!  Super blij met het resultaat en de prima service !!!
  Sofie L. June 29, 2017
 • Ik wou toch even meegeven dat ik zeer tevreden ben van de resultaten met multiloft. Jullie bieden hierbij een kwalitatief mooi kaartje aan, aan een heel mooie prijs. Ik vind de drukkwaliteit ook veel beter dan op de andere papiersoorten. Hebben jullie hiervoor een andere digitale drukpers of zorgt dit papier hiervoor? Ik ben zeer tevreden van de goede service die jullie geven, snel en kwalitatief. Dit wou ik toch even zeggen.
  Joke D. June 29, 2017
 • We hebben de geboortekaartjes reeds vrijdag ontvangen, maar wouden jullie nog even bedanken voor (alweer) mooi drukwerk en een super service!
  Koen & Sara June 29, 2017

Artikelen 10 tot 18 van 30 in totaal

per pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4